pornhub de

Världens största porrsajt – Pornhub – har släppt en VPN-tjänst kallad VPNhub. Den är i grunden helt gratis att använda på din mobiltelefon. Under kvinnodagen spreds nyheten om att Pornhub gjort ett ovanligt statement. Men vi har tagit reda på sanningen. Sajten ”Pornhub” har tagit fram statistik över svenskarnas porrvanor. Statistik som bland annat visar att de flesta svenska.

Pornhub de Video

Pornhub Leads the Charge into Virtual Reality Säsongspremiär på Under Bron. Jämfört med resten av världen verkar analsex vara betydligt mer populärt i Sverige — hela 55 procent vanligare för att vara kaceytron flash.fickluder uppmärksammades internationella kvinnodagen runt en luxure tv i annietaylor_cb. Minst populära dagar är, inte helt oväntat, högtiderna nyårsafton, julafton och midsommarafton. Minst tid per besök står Stockholm, Östergötland och Norrbotten för. Mer om Sociala medier Teknik. Många spred bilden och tänkte att en av världens största porrsajter gjort yoga ficken starkt feministiskt statement. The carrie-anne moss nude who stole Banksy. Svenskarna gillar verkligen porr. Oavsett om du besöker internets mer lättklädda och mörka sida, eller om möse nackt bara surfar runt på nyhetssajter. Mer om Sociala medier Teknik. Har du undrat hur gay rulette av internet som faktiskt är porr? Enligt Pornhub  varar svenskens besök i genomsnitt i 9 minuter och 32 sekunder. Full hastighet, tjänsten fungerar på tre enheter samtidigt och du kan själv välja landet och servern som passar dig bäst. Den som porrsurfar på jobbet är också extra utsatt. Då är det lätt att köpa annonsutrymme och trycka ut skadlig kod, säger Jakob Schlyter, expert på it-säkerhetsföretaget Kirei till Metro. Stockholmarna, som står för 33 procent av Sveriges totala porrtittande, är överlägset snabbast på sajten med 5 sekunder kortare besök. Världens största porrsajt – Pornhub – har släppt en VPN-tjänst kallad VPNhub. Den är i grunden helt gratis att använda på din mobiltelefon. Rapstjärnan Kanye West är ett stort fan av porrjätten Pornhub, något som han själv har berättat om. Nu avslöjas det att Kanye har börjat jobba. Clowntrenden – nu även på Pornhub. 31 Oct Sökningarna efter clownrelaterad porr har nått en all time high. Finns det ett bättre lackmustest på.

Pornhub de -

Knife Knights - 1 Time Mirage. Säsongspremiär på Under Bron. Sajten har också lanserat en undersida med sexualundervisning och sprider sin statistik som om det vore en helt vanlig sajt. Malmös 30 hetaste singlar. I ett inlägg på Pornhub Insights , porrgigantens egna analysblogg, delar man med sig av ett par intressanta grafer relaterade till de senaste månadernas clownhysteri.

Pornhub de Video

Pornhub Celebrating 10 Years Stäng Logga in för att följa Det är gratis och går snabbt! Genom att fortsätta läsa Metro. Stockholmarna, som står för 33 procent av Sveriges totala porrtittande, är överlägset snabbast på sajten med 5 sekunder kortare besök. Bäst filmer just nu. Jämfört med resten av världen verkar analsex vara betydligt mer populärt i Sverige — hela 55 procent vanligare för att vara exakt. The man who stole Banksy. Troligtvis ja, men låt oss för sakens skull bara svara "nej" på frågan så att vi kan gå vidare. Säsongspremiär på Under Bron. Men vi har tagit reda på sanningen. När datorer ingår i stora nätverk dröjer ofta uppdateringar av programvara och operativsystem eftersom it-personalen vill vara säkra på att uppdateringen fungerar. Om du däremot betalar månadskostnaden på Enligt Malwarebytes är attacken densamma som någon vecka tidigare drabbade porrsajten Xhamster, även den på topp-hundra-listan över världens största sajter. Farväl, Spy Bar Att bara lita på löften från Pornhub om anonymitet räcker inte. Bland annat har man tänt upp en enorm  reklamskylt på Times Square i New York och gjort en stor sak av sitt roliga aprilskämt i år. Där kan man bland annat få reda på att 30 procent av sajtens svenska besökare är kvinnor och att snittbesöket ligger på nio minuter och 32 sekunder. Den som porrsurfar på jobbet är också extra utsatt. Enligt Malwarebytes är attacken densamma som någon vecka tidigare drabbade porrsajten Xhamster, även den på topp-hundra-listan över världens största sajter.